Juhannusviikon kaksoisnumerossa pohditaan Ainossa ratsastettavan nations cup -joukkueen kokoonpanoa ja Italian raviurheilua. Lähikuvassa valotetaan, millainen hevonen on muita kymmenillä metreillä voittava Merran Tahti ja kerrotaan yllätyksenä syntyneistä kaksosvarsoista.

Ratsastuskeskus Ainon nations cup -kilpailut lähestyvät, ja Suomen joukkueen kokoonpano on varmistumassa. Keskiviikon kaksoisnumerossa kuullaan muun muassa Anna-Julia Kontion ajatuksia nations cupiin saapumisesta.

Lehdessä kerrotaan myös este-SM:n voittaja Henna Kaarosta, joka elää prinsessavuotta, sekä piffimestari Hessin Leevistä. Voiko suomenhevosella startata joskus GP:tä?

Tanskasta lähtöisin oleva Erik Bondo on vaikuttanut vuosia Italiassa. Hän jakaa omia ajatuksiaan Italian piiskakohusta ja kertoo, miten derbyvoittajan katoaminen on vaikuttanut tallin toimintaan.

Muita kymmenillä ja parhaimmillaan jopa 150 metrillä voittanut Merran Tahti vaikuttaa äkkinäisen silmään hallitsemattomalta. Valmentaja Tapio Laakso paljastaa, millainen hevonen tamma oikeasti on.

Juhannusviikon numerossa esillä on myös suloinen kaksosvarsapari. Onko kaksosvarsoilla samanlaiset edellytykset raviratojen valtiaiksi kuin muilla, ja mitä ajatuksia kasvattaja Terhi Hinkkasella on kohtalosta ja kotiradan Villinmiehen tammakilvasta?

Pääuutisessa kerrotaan, mitä käräjäoikeus päätti tunnistuskohussa, ja miksi päätös oli sellainen kuin oli.

Hevosurheilu myös suuntaa katseensa juhannuksen raveihin, eritoten Härmän Nordic Kingiin saapuvaan Jan-Olov Perssonin tallin voimakaksikkoon.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.