Nina Pettersson-Perklén on vuokrannut kahdeksan karsinan tallin Sisyfosin tiloista Tukholman pohjoispuolelta. Valmentaja kertoi asiasta Solvallan keskiviikkoraveissa.

”Ensi viikolla siirrämme hevosia myös Ruotsiin. Toki se toimii myös tukikohtana, kun kilpailemme Ruotsissa. Meillä on jatkossa kolmessa paikassa hevosia valmennuksessa Siuntiossa, Vermossa ja Sisyfosilla”, Pettersson-Perklén sanoi.

Pettersson-Perklénin ja muiden suomalaisten hevosia kilpaili runsaasti taas keskiviikkona. Timo Nurmoksen valmentama Ranch Steady Go aloitti suomalaisvoitot. Jorma Kontio ajoi 4-vuotiaan ruunan keulaan ja voitto tuli helposti ajalla 14,9a/1640m.

Jukka Torvinen oli päättäväinen Vallettan rattailla ja ajoi heti alussa eteenpäin. Pettersson-Perklénin tamma eteni johtopaikalle, jonka se piti varmasti maaliin saakka. Toinen peräkkäinen Solvalla-voitto tuli ajalla 15,9a/2640m. Tuomas Pakkasen Little Boss aloitti Ruotsin kilpailunsa saman sarjan toisessa lähdössä. Se kiri vahvasti kolmanneksi ennen Langens’s Airbornea.

Hannu Korven Grainfield Aiden on hirmukunnossa. Lauantaina ruuna otti kakkosen V75-lähdössä. Solvallassa Grainfield Aiden taivalsi johtohevosen rinnalla, josta se punnersi helposti ykköseksi ajalla 13,5a/2140m. Pettersson-Perklénin Religious kiri kakkoseksi Mika Forssin ajamana. ”Nyt on Grainfield Aidenilla tauko, se kilpailee vasta viikon kuluttua seuraavan kerran”, Korpi hauskutti. Jani Oinosen Boulder Luke juoksi saman sarjan jaetussa lähdössä. Jorma Kontio kannusti sen hyvällä loppuvedolla kakkoseksi.

Åby ajoi Solvallan parina. Lars Ingman Oy Ab:n kasvattama Gizmo de Veluwe pinkoi johtoon V86-pelin avauksessa. Henrietta Larsenin ajama ori taisteli hienosti. That’s Art kiri vapaata sisäkaistaa pitkin kovaa, ja maalissa kaksikko oli niin tasapäin, että voitto jaettiin.