Nelivuotiseliitissä nähtiin maailmanluokan menoa. Voittamaton Ecurie D valloitti Solvallan ja voitti ajalla 09,2a/1640m. Marko Kreivi on Frode Hamren valmentaman oriin osaomistaja.

Click Bait singahti kärkeen. Sitten tuli kasiradalta lähtenyt Ecurie D, eikä Per Lennartsson lähtenyt vastaamaan. Avauspuolikas hurjasteltiin 07,1. Sen jälkeen Erik Adielsson sai hieman hillitä menoa, Ecurie D veti kierroksen 10,2.

Reijo Liljendahlin Admiral As lähti kiriin takasuoralla ja eteni näyttävästi johtohevosen tuntumaan. Ecurie D näytti hallitsevan, mutta lopullisesti voittotaistelu ratkesi, kun Admiral As laukkasi. Click Bait sai näin kakkossijan, ja Ultion Face nousi kolmanneksi.

”Olin vakuuttunut Ecurien kyvyistä jo, kun olin jutellut hoitajan ja valmentajan kanssa. Totta kai on jännittävää päästä ajamaan tällaista hevosta. Se mikä oli minulle toi suurimman mielihyvän ei ollut kova voittoaika, vaan tapa, millä hevonen liikkuu. Aivan uskomatonta menoa. Hevonen voi edetä kuinka korkealle tahansa”, Adielsson suitsutti Ecurie D:tä, joka viime syksynä voitti Vermossa 3-vuotiaiden EM-kisan.

Lisää teemasta: Elitloppet