Tukholman raviradalla Solvallassa viikonloppuna järjestettävä Elitloppet kerää ravimaailman huomion, mutta heti sen jälkeen pääsee täyteen vauhtiin kotimainen ravikilpailutoiminta.

Poikkeusoloihin valmistavat ravitapahtumat vietiin läpi kiitettävin arvosanoin, ja tästä on hyvä ponnistaa täysipainoiseen toimintaan. Härmän Powerparkin rata ottaa maanantaina hienoisen varaslähdön jo kello 16 käynnistyvillä raveillaan, mutta illan pääravit ajetaan Kuopion Sorsasalossa.

Toukokuussa ravitauon alle jäänyt Stakes tarjoaa maanantaille huippuvauhtia, kun nelivuotiaat lämminveriset ottavat yhteen mailin uloslyöntikilpailussa ikäluokan ehdottoman tähden Mascate Matchin johdolla.

Tiistaina ravataan Tampereella sekä Oulussa, jossa profiilina on ns. kakkosravit. Tämä näkyy ennen kaikkea pelivalikoimassa, joka kokee melkoisen myllerryksen aiempaan verrattuna.

Kaikkien kotimaan totoravien käsiohjelmasivut, vihjeet ja tallikommentit löytyvät tänään ilmestyneestä 7 oikein -lehdestä, jossa myös Elitloppetin lähtölistat ovat tavanomaista laajemmassa muodossa. Sekä lauantaille että sunnuntaille on vihjeitä pääpeleihin sekä kaikkiin lähtöihin lähtökohtaiset rankingit.

Lehdessä on lisäksi aina starttaavien hevosten aakkosellinen listaus, menneen viikon parhaat palat Ravikierros-osiossa, kurkistus historiaan Nostalgia-sivulla sekä tietovisa 7 kysymystä.

 

7 oikein -lehti palvelee sekä printti– että digituotteena.

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.