Huhtikuusta alkaen Toto75-pelissä on jackpot-kierroksia jokaisen kuukauden kahtena ensimmäisenä lauantaina.

Poikkeuksina ovat huhti- ja toukokuu, jolloin Suomen ja Ruotsin viikon pääkohteita ajetaan sunnuntaina ja jackpotkierrosten määrä voi nousta näin kahdesta kolmeen.

“Tarjous mahdollistaa pitkäkestoisen mielenkiinnon herättämisen ja ylläpidon hevosurheiluun ja Toton huippupelitarjontaan”, Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Suomen kohteiden Toto75-pelin Jackpot+-kierroksilla jaetaan aina 75 000 euron jackpot. Jos löytyy lisäksi vain yksi täysosuma, pelaaja voittaa jackpotin tuplana. Tuolloin pelaaja voittaa 150 000 euroa jackpot-rahaa ja pelaajien muodostaman ylimmän voittoluokan jakosumman, jolloin voitto on yhteensä noin 300 000 euroa.

Toto75-pelin Jackpot+ on mahdollista voittaa kotimaan kohteista huhtikuusta elokuun puoliväliin asti. Jackpot+ on jaossa joka kuun kahtena ensimmäisenä lauantaina, jos Ruotsin kohteen Toto75-pelissä ei ole jackpot-kierrosta.

“Jackpot kasvattaa pelin jakosummaa ja ylimmän voittoluokan voitto-osuuksia. Kohteissa, joissa Jackpot+ on tarjolla, on Toto75-pelin vieläkin laajemman riviavaruuden pelaaminen mahdollista. Tämä tulee kasvattamaan jo jackpotin myötä kasvatettuja todennäköisempien rivien voitto-osuuksia entisestään.”

Veikkaus.fi:ssä pelaaja voi katsoa riviä rakentaessaan kohdasta “omat rivit” peliensä sen hetkiset voitto-osuudet. Jos voitto-osuus näkyy muodossa 0,0 €, tarkoittaa se sitä, että kyseistä riviä ei ole pelattu järjestelmään ja tämä rivi mahdollistaa tuplajackpotin voittamisen. Myös hajotustyökalulla voi hakea ja pelata pelaamattomia rivejä, kun asettaa hajotuksessa voitto-osuus alueen minimiksi pelin sen hetkisen jakosumman.

Mahdollista Toto75-Jackpot+ laukeamista voi seurata ennen viimeistä osalähtöä. Tieto löytyy Toto75-pelistä kohdasta pelijakauma %-prosenttikentästä. Jos voittavalla hevosella voitto-osuus on sama kuin jakosumma, potti laukeaa mikäli kyseinen hevonen voittaa viimeisen osalähdön.

Toto75-pelissä jackpot-kierroksia on huhtikuusta elokuuhun joka kuun kahtena ensimmäisenä lauantaina. Poikkeuksena on 9.5. sunnuntai, jolloin Vermossa ravataan Finlandia-ajo.

Halmstadin 75-ravien yhteispooleihin ei Suomesta ole tänään lauantaina mahdollista pelata. Niiden sijasta järjestetään T5, Päivän duo, Troikkaa ja Kaksari kaikkiin lähtöihin omiin pooleihin. T5-pelissä on 20 000 euron ja Päivän duossa 5000 euron bonus.

Lue myös: Lauantain Ruotsin 75-ravien kansainväliset yhteispoolit suljettuja suomalaisilta

Jackpot+

Suomen kohteiden Toto75-pelin Jackpot+ on tavoiteltavissa huhtikuusta elokuuhun

Pelin pitää olla pelattuna vähimmäispanoksella (0,05 euroa)

Peli voi olla pelattuna porukkapelinä (voitto jaetaan porukkapelin osuuksien mukaisesti) tai pikapelinä.

Peli voi olla pelattuna pelkästään ylimpään voittoluokkaan

Peli ei voi olla pelattuna valmispelinä eikä kahtena tai useampana erillisenä pelinä saman tai usean pelaajan toimesta