Toto76-voittajat ja rivin arvo

Toto76-1: 3 Jenny Shore, 2,70 euroa
Toto76-2: 2 Vixus, 5,60
Toto76-3: 3 Ekosan, 10,60
Toto76-4: 5 A.T. Visku, 118,60
Toto76-5: 8 T.Rex, 234,80
Toto76-6: 3 Hotshot Luca, 362,40
Toto76-7: 6 Anaheim Kemp, 3448,60

Seitsemän oikein -voitto-osuus 3448,60 euroa
Kuusi oikein 92,10

Jorma Kontion ohjastama Jenny Shore spurttasi tammavoltin voittoon Äimärautiolla.

Suomessa ensimmäistä kertaa kilpaillut Jenny Shore matkasi tammalähdössä 3. sisällä. Jorma Kontiolla ei ollut maukkaasta juoksupaikasta kiire kiriin, mutta maalisuoralla valjakko erottui positiivisesti muista kun kirimerkki lopulta tuli.

Jenny Shore nappasi uransa toisen voiton tuloksella 16,8 / 2100 metriä.

“Hevonen oli parempi mitä viimeksi Umeåssa. Heti pruuvistartissa se oli eri tuntuinen”, Kontio paljasti huomanneensa Jenny Shoren iskukyvyn jo ennen lähtöä.

Jenny Shore kilpailee Mika Haapakankaan valmennuksesta ja hevosen omistaa Talli Kesäniemi.

Keulassa juossut Super Pepper kesti Jukka-Pekka Ahosen käsistä toiseksi. Amazone d’Inverne tuikkasi kolmosrahoille.

Ennen Toto76-peliä ratkenneen Heinäpään Herruus -ajajaottelun vei nimiinsä Tuomas Pakkanen. Ilkka Korpi oli toinen, Tapio Kalaja kolmas.

Toto76-2: Vixus vei suomenhevosten Oulu Expressin. Tästä lukemaan juttu lähdöstä.

Toto76-3: Huippudivisioonafinaalin vuoro.

Terho Rautiainen nappasi Ekosanin kanssa kiihdytyksessä keulapaikan haltuunsa. Valjakko rauhoitti toisella puolikkaalla vauhdin maltilliseksi ja vasta loppua tultiin tosissaan.

Toisessa ulkona matkannut Tuulenpoju kehitti väkevän loppuriuhtaisun, mutta Ekosan piti niukasti pintansa voittotuloksella 25,0a / 2100 metriä.

Toto76-4: Kylmäveristen Oulu Grand Prix oli yllättäjän heiniä.

Parivaljakko Pasi Teini – Juha Länsimäki saalisti päivän toisen täysosumansa, kun A.T. Visku jyräsi johtavan rinnalta arvovoittoon.

Keulassa juossut Välkyn Tuisku ei pystynyt vastaamaan A.T. Viskulle enää maalisuoralla, vaan kovimman haasteen heitti lopulta Hannu Torvisen ajokki Virin Camilla. A.T. Viskun voitto oli kuitenkin hallittu tuloksella 25,2a / 2100 m.

“Mielestäni A.T. Visku on selästä parempi. Hiukan kauhistutti, kun ajoi kuolemaan, mutta Juha tietää”, Eurasta Ouluun matkannut valmentaja Pasi Teini kehui ohjastajaa.

A.T. Visku jyräsi voittoon johtavan rinnalta.

Toto76-5: Lämminveristen Oulu GP:n vuoro.

Mika Forss ajoi kiihdytyksen jälkeen päättäväisesti eteenpäin T.Rexin kanssa. Keulassa Ari Moilanen puolusti Bret Bokon kanssa keulapaikkaa, eikä Hannu Torvinen antanut periksi toisella radalla Victory Bonsain rattailla. Sitten mentiin kolmirinnan ja kovaa mentiinkin.

T.Rex revitti keulaan, mutta avauslenkki mentiin täydellä matkalla kahtatoista. Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettavan otteissa ei näkynyt työnteko lopussa, vaan ruuna irtosi varmaan voittoon tuloksella 13,2a / 2100 metriä.

“T.Rex on ollut pariin viimeiseen tosi hyvän tuntuinen. Riihimäen juoksun jälkeen oli tehty jotain huoltotoimia ja sen jälkeen hevonen on ollut sellainen kuin parhaimmillaan”, Mika Forss kertoi.

Alkumatkasta kahdesti laukannut Special Promise kiri vielä toiseksi, Express Duo oli kolmas.

Mika Forssin ajokki T.Rex runttasi voittoon vaativasta juoksusta huolimatta.

Toto76-6: Lämminveristen Oulu Expressin ylivoimainen voittaja oli Hotshot Luca. Tästä lukemaan juttu lähdöstä.

Keulan Wheelie Awake oli pitkään voitossa kiinni, mutta sitten iski Mauri Jaara Anaheim Kempin kanssa ja liisi niukkaan yllätysvoittoon tuloksella 13,3a / 2100 metriä.

“Hevonen tehnyt hyviä juoksuja, mutta Kuopiossa jäi kysymysmerkkejä kun se ei syönyt ja juonut. Virusta ollut tallissa liikkeellä. Epävarmoin miettein oltiin liikkeellä, mutta sillon kun kaikki taivaanmerkit kohdallaan niin tällainen on mahdollista”, Jaara sanaili.

Toto76-seurantajuttua päivitetään lähtöjen myötä.