Hannu Torvisen ohjastama Stoneisle Ocean vakuutti jo karsintavoitossaan Seinäjoella ja teki saman tempun myös Turun finaalilähdössä.

Mailin matkan kilpailun alkurynnistys oli tulinen, kun Miika Tenhunen pyrki kynsin hampain Essi Van Pressin kanssa keulaan ohi sisäradan Golda Parisin ja lopulta onnistui siinä. Keulapaikka oli tarjolla takaisin Golda Parisille, mutta alku painoi tamman jaloissa lopussa.

Toista rataa vetänyt Stoneisle Ocean ei osallistunut alun hurjasteluun, vaan eteni Golda Parisin rinnalle vasta takasuoran lopussa. Jo loppukaarteessa sillä oli ote, ja voittomarginaali lopulta selvä hyvin kirineen Her Royal Highnessin laukattua.

“Tavallaan sellainen ajatus oli ennen lähtöä, että meillä on sellainen lähtöpaikka, josta voi ajaa monella taktiikalla ja seurata mitä muut tekevät. Tosi räväkkä kiihdytys tuli, ja me saatiin tarkkailla rauhassa. Tamma voitti helposti. Vikassa kurvissa tuli tunne, että meillä on tosi paljon varaa. Tämä on hieno tamma”, Hannu Torvinen ylisti Isto Kuisman valmennettavaa.

Stoneisle Ocean vei 15 000 euron ykköspalkinnon kilometriajalla 12,6a / 1609 metriä. Kari Korte on voittajan kasvattaja. Sen omistaa Ravitalli Kuisma Ay ja Jari Saloniemi.

Olli Koivusen kyydittämä Sahara Foxylady kiri kotiyleisön riemuksi kakkosrahoille. Ari Moilasen ajokki Stonecapes Poe oli kolmas.

Tästä lukemaan Turun Toto65-kierroksen muista tapahtumista.