Pauli Raivion suojatti Tähen Toivomus otti kauden avausvoittonsa Oulun Toto75-raveissa.

Tähen Toivomus starttasi avoimessa ryhmäajossa sisäradalta, josta Henri Bollströmin ajokki piti keulapaikan helposti, kun rinnalta reippaasti avannut Koskelan Akseli laukkasi.

Tähen Toivomus sai pistellä kärkipaikalla rauhassa, kun ennakkoon kovin haastaja Josveis tyytyi juoksupaikkaan suosikin takana.

Antti Tupamäki iski Polaran kanssa 2. ulkoa päätöspuolikkaan alussa, mutta laukka vesitti kaksikon mahdollisuudet. Silloin Tähen Toivomuksen uhkaajat olivat vähissä, eikä Josveiskaan pystynyt lopussa haastamaan Tähen Toivomusta.

Tähen Toivomuksen kauden ensimmäinen kilpailu Jyväskylässä pilaantui peitsin takia, eikä alkumatka sujunut nytkään ongelmitta.

”Hevonen meni auton taakse aika lunkisti, ja ajoitus sattui suhteellisen hyvin meillä, mutta vieläkin vähän liian aikaisin mentiin puomiin, jolloin hevonen meni heti peitsille, mutta heitti raville. Sen jälkeen ei ollut hädän päivää, ja aika helposti hevonen voitti”, Henri Bollström kertoi. ”Tähen Toivomus on vuodessa paljon muuttunut. Se tuntuu vahvemmalta ja ronskimmalta.”

Tähen Toivomus ravasi 2100 metriä voittoaikaan 26,0a/2100 metriä. Ori ansaitsi voitostaan 7000 euroa.

Tästä pääset lukemaan Oulun Toto75-kierrosen tapahtumista lisää.