Tunteet kuumenivat TotoTV:n lähetyksessä ennen näkemättömälle tasolle: toinen asiantuntijavieras Kari Lähdekorpi käveli ulos studiosta.

Tunteiden kuumenemisen aiheutti keskustelu asiantuntijakollega Riku Niittysen kanssa kengitysasioista.

”Riku vei sen niin pitkälle, ettei mulla ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähteä kävelemään tai tintata nokkaan”, Kari Lähdekorpi kommentoi jo hieman lauhduttuaan.

”Jos sua ei yhtään 30 vuoden valmentajan uran ja 30 000 startin kokemuksella arvosteta vaan poljetaan  maanrakoon, niin parempi kun viisaammat tekee näitä lähetyksiä.”

Lähdekorven mukaan kyse oli nimenomaan henkilökohtaisesta asiasta eikä yleisestä ärtymyksestä. Riku Niittynen puolestaan kertoi lähetyksessä kokeneensa, että hänellä ja Karilla on ollut hyvä keskinäinen arvostus.

”Niin minäkin olen luullut”, Kari vastaa.

”Mutta tämä alkoi jo, kun kerroin yleisellä tasolla Suomen derbykarsintalähetyksessä, että valmentajat voivat joskus uuden hevosen talliin saatuaan kommentoida niitä vähän varovaisesti mahdollisen epäonnistumisen varalta. En puhunut vain Hannu Laakkosesta enkä tarkoittanut, että hän olisi välttämättä näin tehnyt, mutta sitten kun Riku marssi studioon, hän linttasi sen näkemyksen ihan maanrakoon.”

”Voi olla, että tämä oli viimeinen tv-lähetykseni. Olen varmasti tuotannolle vaikein asiantuntija”, Lähdekorpi myöntää.

”Teen silti edelleen lähetyksiä mielelläni, jos studiossa on hyvä henki. Uskon, että se välittyy katsojillekin. Mutta kun en tee tätä leipäni eteen, haluan, että viihdyn studiossa myös itse.”

Lue myös: Lähdekorven some-lakko pitää – melkein: ”Twitteriä tulee  joskus sivusilmällä luettua”