Suurin Suomessa loppuvuonna ajettava ravilähtö UET Grand Prix on erikoistarkastelun alla perjantainumerossa. Ratsastuksessa tutustutaan Carl Hesterin oppeihin.

Eurooppaderbyssä kotimaiset tähtihevoset Lewis Ale ja Graceful Swamp testaavat tulevaksi Prix d’Amérique –voittajaksi ennakoidun Face Time Bourbonin ja muiden kansainvälisten nelivuotiaiden tason.

Mitä valmentajat Tuomas Korvenoja ja Erkki-Pekka Mäkinen sanovat hevostensa kunnosta – entä miten lähtöä arvioivat ohjastajat Mika Forss ja Ari Moilanen? Miten UET GP:n kokee Ruotsin menestyksekästä historiaa kisassa puolustavan Forfantone Am:n ohjastaja Kenneth Haugstad?

UET GP:n historiassa järjestäjämaahan voitto on jäänyt kymmenesti. Mitä muuta tilastot Eurooppaderbystä paljastavat? Lehti ennakoi UET GP:n lisäksi viisivuotiaiden ja kolmevuotiaiden EM-lähtöjä.

Glausiini-tapauksen käsittely jatkuu, sillä Maisteri Jutilan valmentaja Sanna-Kaisa Liukkonen on valittanut ravituomioistuimeen. Ajankohtaisuutisissa kerromme myös muun muassa kaurasadon tilanteesta.

Viena Kauppi on hoitanut hevosia useassa maassa. Miten hän näkee suomalaisten hevostenhoitajien arvostuksen ja miten hän arvioi Teivon arjen nuorisotoiminnassa mukana olevana lasten ja nuorten merkitystä lajille.

Missä hän on nyt –palstalla vuorossa tällä kertaa Ari Kela.

Ratsastuksessa tutustumme sanavalmiin olympiaratsastaja Carl Hesterin ajatuksiin.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.